Idzerda Financieel Advies

Idzerda


Idzerda Financieel Advies
Postbus 10
2990 AA Barendrecht
Tel 0180 - 610219
Fax 0180 - 557752
Email: info@if-advies.nl


K.V.K. nr 24429675
AFM nr 12017929
Bank rek nr 3109 96 988
Erkend Hypotheekadviseur

Een greep uit ons veelzijdige produktaanbod:

Persoonlijk Financieel Plan
Idzerda Financieel Advies is gespecialiseerd in het opstellen van een financieel plan op basis van de wensen van u als klant. Allereerst maken we een uitgebreide analyse van uw huidige situatie en uw persoonlijke wensen. Vervolgens gaan we kijken op welke wijze wij het beste invulling kunnen geven aan uw behoeften. Daarna kijken we ook naar de gevolgen voor de toekomst. Het is belangrijk om een compleet overzicht te hebben van uw situatie ook over een langere periode. Op deze manier kunt u jaarlijks toetsen of alles naar wens verloopt en indien nodig kunt u aanpassingen doen.

Hypotheken
hypothekenHoe financiert u uw huis? Het belangrijkste is dat u
een hypotheek afsluit die bij u past en is afgestemd
op uw persoonlijke situatie en specifieke wensen.
Er zijn tientallen geldverstrekkers en hypotheek- constructies. Welke variant voor u het beste is,
hangt af van uw individuele situatie. Een aantal hypotheekvormen op een rij; Annuiteiten-, Spaar-, Beleggings-, Effecten-, Aflossingsvrije- of Overbruggingshypotheek. We geven u graag des-
kundig en objectief advies en daar nemen wij ruim de
tijd voor. Een goed hypotheekadvies is namelijk meer
dan een rente alleen of een uitdraai van een computer- programma. Onze toegevoegde waarde is dat wij niet
alleen bij het sluiten van de hypotheek u van dienst zijn
maar u ook begeleiden bij de afwikkeling bij de notaris.Nadat de hypotheek is afgesloten blijven wij u ook in de jaren daarna begeleiden. Er kan veel veranderen en een hypotheek moet kunnen mee veranderen naar een nieuwe situatie.Pensioen
Veel mensen denken al gauw dat het wel goed zal komen met hun pensioen. Ze hebben een baan, een salaris en betalen toch premies? Ze maken zich geen zorgen over "later". Wie zo denkt kan zich echter vergissen! Pas bij 40 dienstjaren heeft u een volledig pensioen opgebouwd volgens de geldende normen. Lang niet iedereen maakt die 40 dienstjaren vol. Veel mensen beginnen pas na hun 25ste met werken. Anderen wisselen vaak van baan en van bedrijfstak. Ook dat kan nadelig zijn. Er zijn ook veel mensen die (een poosje) in deeltijd werken. En wie in deeltijd werkt, bouwt ook maar gedeeltelijk aan zijn of haar pensioen. Om welke reden dan ook, veel mensen halen geen 40 dienstjaren. Als zij met pensioen gaan, hebben zij een pensioen tekort.
Door tijdig aanvullende maatregelen te treffen, kunt u nu al eventuele gaten dichten!Kredieten
Lenen kunt u op vele manieren en op vele plaatsen. Voor verantwoord lenen ligt dat anders. Dat vraagt een betrouwbaar advies en goed inzicht in uw persoonlijke situatie voor een passende leenvorm.
Iedereen maakt het wel eens mee. Onverwacht moet er een grote uitgave worden gedaan. En net op dat moment zijn er onvoldoende financiële middelen beschikbaar. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kan dan een goede oplossing zijn.
Bij een persoonlijke lening leent u een bepaald bedrag. En lost u dit in vaste, maandelijkse termijnen af. Bij een doorlopend krediet krijgt u het recht om tot een bepaald maximum geld op te nemen. U heeft als het ware een permanente kredietfaciliteit. U bepaalt zelf wanneer en in welk tempo u deze lening aflost.

Lenen betekent meer financiële ruimte, maar betekent ook dat u het bedrag dat u leent binnen een bepaalde periode moet terugbetalen. Vergeet dat niet. Een krediet is in principe verantwoord als u de maandelijkse aflossing kunt opbrengen en daarnaast nog voldoende geld opzij kunt leggen voor andere grote uitgaven. Probeer, hoe moeilijk dat ook kan zijn, in te schatten hoe uw toekomst er financieel uitziet. Blijft uw inkomen stabiel? Kunt u in de nabije toekomst een stijging van kosten verwachten? Het lenen van geld dient een weloverwogen beslissing te zijn.Sparen
Sparen, hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Door te sparen zorgt u ervoor dat u uw financiële situatie zelf in de hand houdt. Al met kleine bedragen kun je over lange tijd flinke bedragen bij elkaar sparen, bijvoorbeeld voor studie, aankoop van een auto of een huis of wat dan ook. Of u nu een rekening wilt openen voor uzelf, uw kinderen of kleinkinderen we hebben voor ieder een passende spaarrekening.

- Internet spaarrekening: Veilig sparen vanaf elke gewenst bedrag
- Sparen met een vast maandelijkse inleg: Sparen gaat heel eenvoudig via automatisch incasso.
- Sparen via termijn deposito's: Sparen voor een langere periode tegen een zeer gunstige rente.
Bent u geïnteresseerd, laat het ons weten zodat we de aanvraag met u kunnen afwikkelen

sparen
Zorgverzekering 2017
Op veel zorgverzekeringen kunt u ook dit jaar weer kortingen krijgen. Een lage premie is natuurlijk prettig, maar betekent nog niet dat u ook echt voordeliger uit bent. Kies daarom voor een zorgverzekering met een dekking die goed bij uw persoonlijke situatie aansluit!
Wisselen van verzekeraar
Om gebruik te maken van de overstapservice van de nieuwe maatschappij moet u zich voor 1 januari 2017 bij de nieuwe verzekeraar aanmelden en aangeven dat u gebruik wilt maken van de overstapservice.
Als u op 1 januari 2017 de nieuwe verzekering wilt afsluiten, dan moet de huidige verzekering ook al voor 1 januari 2017 opgezegd zijn. Dit kan niet met terugwerkende kracht en wordt ook niet door de nieuwe maatschappij verzorgd.
U heeft tot 1 februari 2017 de tijd om u aan te melden bij een nieuwe verzekeraar. Uw nieuwe zorgverzekering gaat dan met terugwerkende kracht in per 1 januari 2017.
Op basis van de afgenomen zorg in 2016 en de te verwachten zorg in 2017 kunt u uw pakket het beste kiezen. Om te kijken welke zorgverzekering aansluit op uw wensen zijn we u graag behulpzaam.Verzekeringen
Idzerda Financieel Advies is een unieke dienstverlener in verzekeren. Meer dan negentig procent van de noodzakelijke administratieve werkzaamheden is geautomatiseerd. Innovatieve en betrouwbare internettechnologie doet hier zonder onderbreking of wachttijden haar werk accuraat en klantgericht.
Lage overhead, aantrekkelijke premies en een overzichtelijk digitaal persoonlijk dossier bieden u een voordelige manier van uitgebreid en goed verzekerd zijn.

opbrengst

Beleggen
Beleggen via de CombiSpaarrekening
De CombiSpaar rekening geeft de mogelijkheid voor sparen en beleggen met 1 rekening. Voor beleggen is er keuze uit een 20-tal fondsen om in deel te nemen, waarvan enkele met
• vrijstelling vermogensrendementsheffing 1,2% door belegging in "groen" fondsen
• uitkering van 1,3% via de belastingaangifte, hierdoor wordt uw voordeel 2,5%
• daarnaast ontvangt u het fondsrendement

Beleggen in de best presterende fondsen wereldwijd
Binnen het Fondsenmozaïek worden voor u de best presterende beleggingsfondsen geselecteerd en zorgen dat uw belegging continu op uw persoonlijke risicoprofiel blijft aansluiten. Al vanaf € 5.000,- kunt u met uw belegging starten in één van de vijf portefeuilles van de Fondsenmozaïek. Zij selecteert voor haar portefeuilles beleggingsfondsen van gerenommeerde nationale en internationale fondsmanagers, zoals Fidelity, Robeco, DWS, Templeton, Morgan Stanley, Threadneedle, Henderson, JP Morgan Fleming, Parvest, Petercam en Delta Lloyd. Ook beoordeelt zij continu de prestaties van de betere beleggingsfondsen over de hele wereld. De beleggingsdoelstelling binnen Fondsenmozaïek is gericht op lange termijn vermogensgroei door het realiseren van beheersbare en bovengemiddelde beleggingsresultaten tegen aanvaardbare risico’s.

terug naar boven

Wij zijn aangesloten bij de
volgende organisaties:


Kifid


Hypotheekadviseur

Idzerda

Home | Produkten | Downloads | Links | Klantenservice